The colourfield performance 2021  

In oktober is mijn schilderij weer naar Kwintsheul gekomen. Er waren liefhebbers om het te kopen, maar dit is uiteindelijk niet doorgegaan, het is dus nog te koop. Het staat nu op mijn veranda. Heerlijk warme kleuren om naar te kijken in deze grauwe winterperiode.

 

Op 29 april mocht ik mijn schilderij maken bij de Colourfield performance in Elst. In het prachtige park Lingezegen. We zijn al weer bijna 4 maanden verder en het totale kunstwerk nadert zijn voltooïng. Ik hoop dat het lukt om er nog een keertje te gaan kijken als alle werken beschilderd zijn. Er is een uitkijktoren opgebouwd om het schouwspel van bovenaf te kunnen bekijken. En dan daarna tussen de werken doorlopen en fantaseren welke ik zelf zou willen hebben.

 

Mijn schilderij is ca 1.20 bij 1.20 cm en gemaakt met acrylverf. Het onderwerp met de bijen heb ik gekozen omdat we de bijen zo keihard nodig hebben voor de bestuiving van allerlei bloemen en zo voor het behoud van de bio diversiteit zorgen. De bijen vliegen rond het fluitekruid. Alle slootkanten in mijn jeugd stonden daar vol mee. Goede herinneringen.....

Het schilderij is te koop en te bezichtigen to 1 oktober 2021 bij the colourfield performance in Elst. 

Hoe kom ik aan mijn logo?

Mijn logo is ontstaan uit mijn initialen en de wens om een stempeltje in chinees speksteen te snijden.  Mijn initialen zijn MOS Marja Ouwerling van Schie. In het logo is een gestileerd mimosa takje verwerkt.

De verklaring daar voor is MI = ik, MOS =mijn initialen en  A =ben. Ik vind het een prachtig logo, het is uniek, en ik ben er al jaren tevreden mee. Voor deze website heb ik er voor gekozen om het nog meer te gaan gebruiken en ik heb me ingespannen om het  logo op meerdere manieren bruikbaar te maken. Ik hoop dat het voor het favicon ook gaat lukken!. Yess!! het is gelukt.